Diensten

LKT-Transport is een flexibele nationaal & internationaal opererende spoed transport onderneming met een jarenlange ervaring. Wij staan 7 dagen per week 24 uur voor u klaar.

Door samenwerking met diverse transporteurs & koeriers kunnen wij snel uw goederen leveren of afhalen.

Spoedtransport is onze specialiteit!

Spoedtransporten draaien om tijd. Daarom gaat de chauffeur vaak nog dezelfde dag op pad. Afhankelijk van de gewenste levertijd laten we 1 of 2 chauffeurs rijden. Ze wisselen elkaar af waardoor uw zending zonder stops – dus sneller – vervoerd wordt.

 Door ’s avonds en ’s nachts door te rijden winnen ze extra tijd en ontwijken ze de files. Zo is uw zending nog sneller ter plekke.

Al onze wagens zijn uitgerust met Track & Trace-apparatuur zodat wij real-time kunnen zien waar onze wagens zich bevinden en met welke snelheid ze op weg zijn naar uw klant.
Hierdoor kunnen wij snel inspelen op bijvoorbeeld wijzigingen in uw opdracht.

Motortransport!

Wilt u uw motor vervoeren maar u heeft geen transport? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij vervoeren motoren, scooters en brommers in heel Europa. Met gebruik van een rijplaat is de motor/scooter zo de bus in gerold. Uw motoren staan beschermd bij ons in de bus. Vastgesjord met spanbanden en motorklemmen kan deze geen kant op.